O nama
Brill Cosmetix je firma koja se bavi uvozom i prodajom visoko kvalitetnih proizvoda kako za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima, spa i wellnese centrima tako i za ličnu/kućnu upotrebu
U svom širokom asortimanu nudimo proizvode za nadogradnju noktiju, proizvode za njegu lica i tijela, permanent make up proizvode te proizvode za nadogradnju i njegu trepavica.
Redovno organizujemo grupne ali i individualne edukacije i seminare kako bi našim kupcima i klijentima prenijeli stečeno znanje.
Naša Misija

Ponudom proizvoda za potrebe kozmetičkih salona, wellnesa, spa centara i proizvoda za ličnu upotrebu želimo stvoriti najbolje preduslove za rast i prepoznatljivost našeg brenda.

Uz pomoć našeg motivisanog i stručnog radnog osoblja stvorit ćemo mrežu zadovoljnih i lojalnih klijenata koji će prepoznati kvalitet naših proizvoda i usluga.

Naša Vizija

Naša vizija je da uz pomoć digitalnih tehnologija i modernim konceptom poslovanja postanemo sinonim za kompaniju koja će uvijek biti u koraku sa vremenom.

Da naši klijenti prepoznaju kvalitet naših proizvoda i usluga, da sa našim poslovnim partnerima ostvarujemo neraskidivu poslovnu saradnju.

Kontaktirajte nas
Ukoliko imate pitanja u vezi sa našim proizvodima, ponudama ili poslovanjem slobodno nas kontaktirajte.

Postanite i Vi dio pobjedničkog tima sa velikim brojem zadovoljnih i vjernih klijenata.

Vaš Brill Cosmetix!

ADRESA SALONA

Kočeva 11, 72 000 Zenica, BiH

TELEFON

00387 32 248 969

00387 63 978 822

E-MAIL

info@brillcosmetix.com

WEBSITE

www.brillcosmetix.com

Naručite

Svakim radnim danom od 09:00 do 17:00 sati!

KONTAKTIRAJTE NAS!

KONTAKT INFORMACIJE

Sarajevska 35a,
72000 Zenica
Bosna i Hercegovina
+387 32 248 969
+387 63 978 222

Ukoliko imate bilo kakva pitatanja, prijedloge ili ponude, budite slobodni da nas kontaktirate putem naše e-mail adrese. Potrudit ćemo se da Vam odgovorimo u što kraćem roku.