Warning: PHP Request Startup: Invalid date.timezone value '', using 'Europe/London' instead in Unknown on line 0
VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUM 1 – Brill Cosmetix
Loading...

VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUM 1

VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUM 1 VS-01 500ml

Brend

Wellness Renergique's

110.00KM

Opis proizvoda

VACUSLIM 48 THERMO SLIMMING SERUM 1 VS-01 500ml

  • Opis:Multifunkcionalni aktivni topli serum sa smart warming efektom i aktivnim sastojcima koji pospješuju cirkulaciju, čišćenje i eliminaciju viška tečnosti, istovremeno zatežu i poboljšavaju tonus kože tijela. Serum je namijenjen za dijelove tijela koji su skloni nagomilavanju masnih naslaga i celulita (stomak, kukovi, zadnjica, butine, potkolenice, podlaktice).
  • Aktivni sastav: Algae Extract, Caffeine, Hedera Helix (Ivy) extract, Aesculus Hippocastanum Extract, Disodium Rutinyl Disulfate, Thermolate, Essential complex (Lemon, Orange, Cinnamon, Rosemary).
  • Primjena: Serum je namijenjen za profesionalnu upotrebu u kozmetičkim salonima za tretmane mršavljenja i smanjenja celulita. Prije nanošenja seruma ruke treba zaštititi rukavicama. Serum se diskretno nanosi na kožu tijela sa viškom masnih naslaga i celulita (stomak, kukove, zadnjicu, butine, potkolenice, podlaktice). Serum se ne nanosi na područja tijela sa proširenim venama i izraženim kapilarima. Serum treba umasirati u kožu kružnim pokretima. Osobu kojoj se radi tretman, treba upozoriti da ne dodiruje kožu na mijestu aplikacije gela. Serum se ne nanosi na lice, osjetljivu, oštećenu i svježe depiliranu kožu tijela. Ukoliko gel dođe u kontakt sa očima, treba ga odmah isprati velikom količinom mlake vode.
  • Utrošak po tretmanu: 10-20ml